Ben je er helemaal klaar mee dat BBQ’en bij jou altijd eindigt met je handen onder de blaren en een stapel zwartgeblakerd vlees? Wil je ook een keer wat anders dan altijd maar die satéstok en worst op de barbecue? Wil je ook graag de blits kunnen maken met het beste vlees tijdens je eerstvolgende BBQ, maar mis je nou nét die finesse? Dan zit je met de Workshop BBQ goed. Weg met die aangebrande sateetjes, de cremaburgers en de worsten!

alt

John Stavenuiter, beter bekend als BBQ idioot Smokey Johnny, gaat aan de slag met verschillende barbecues en neemt alle tijd om je stap voor stap te voorzien van de info die je nodig hebt. Over het organiseren van een BBQ, de brandstof, verschillende soorten rookhout en het aansteken van een barbecue bijvoorbeeld. Maar ook het werken met (kern)temperatuur, thermometers en manieren van bereiden: denk aan direct, indirect, grillen, low & slow en het gebruik van rookhout.

Tijdens deze barbecueworkshop leer je echt alle ins & outs van een goede barbecue, zodat je straks thuis als een volleerd pitmaster aan de slag kunt gaan. We maken een aantal heerlijke gerechten klaar op de barbecue. Dit met het beste vlees. Daar gaan we natuurlijk ook uitgebreid van proeven!

De Workshop BBQ is perfect voor BBQ’ers die wat meer verdieping of variatie willen.

John Stavenuiter is de aangewezen partij om uw feesten en partijen bij onder te brengen in de omgeving van Andijk, de streek en de rest van West-Friesland.